12 Ακυρωμένοι Τίτλοι για PS3 και Xbox 360

Είναι πραγματικά κρίμα όταν παιχνίδια ακυρώνονται και μένουν στην αφάνεια, διότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, κάποια sudios παραγωγής κλείνουν και το κυριότερο απ’ όλα, εμείς οι gamers στερούμαστε νέες εμπειρίες. Λίγους μήνες μακριά από την κυκλοφορία του PS4 και του Xbox One, ας ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους της τωρινής γενιάς που δυστυχώς δεν κατάφεραν να δουν το φως τις ημέρας.

Killing Day

Παρουσιάστηκε στην E3 από τη Ubisoft, αλλά δεν υπήρξε καμία νεότερη πληροφορία, πλην του αρχικού trailer.

Κατάσταση: Άγνωστη

 

TheOutsider

Ανακοινώθηκε το 2005 από τη Microsoft. Παρόλο που το πολιτικό adventure Outsider δεν έχει ακυρωθεί επίσημα, οι ελπίδες για να το παίξουμε είναι ελάχιστες, αν αναλογιστούμε ότι εδώ και 8 χρόνια δεν έχουμε καμία νεότερη πληροφορία για τον τίτλο.

Κατάσταση Άγνωστη

 

Agent

Ανακοινώθηκε το 2007 από τη RockStar ως αποκλειστικότητα για το PS3 και κέρδισε τις εντυπώσεις. Καθώς τα χρόνια πέρασαν όμως, δεν είχαμε κανένα νεότερο στοιχείο για το παιχνίδι, εκτός από τη δήλωση του προέδρου της Sony, Jack Treton, για την αβεβαιότητα του σχετικά με το αν ο τίτλος θα παραμείνει αποκλειστικότητα ή όχι. Η δήλωση αυτή, δίνει κάποιες ελπίδες ότι το Agent πιθανόν να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κατάσταση: Ζωντανό

 

EightDays

Το είδαμε στην E3 το 2005 από τη Sony. Το 2008 όμως ο τίτλος ακυρώθηκε επίσημα. Ωστόσο, οι φήμες οργίασαν και το επανέφεραν στο προσκήνιο το 2009. Η μεγάλη σιωπή όμως από τη Sony, σηματοδοτεί ότι δύσκολα θα δούμε αυτό το παιχνίδι – Στο PS3 τουλάχιστον.

Κατάσταση: Άγνωστη

 

Beyond Good and Evil 2

Παρακολουθήσαμε το trailer του για πρώτη φορά το 2008. Εκτός από την δήλωση του Michel Ancel, με την οποία δείχνει αβεβαιότητα για την μοίρα του τίτλου, δεν έχουμε κανένα άλλο στοιχείο.

Κατάσταση: Ζωντανό

 

The Lord of the Rings: The White Council

Ανακοινώθηκε το 2006 από την ΕA και αναμενόταν να είναι η απάντηση στο Elder of Scrolls. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα νεότερο για τον τίτλο. Κάποιο μέλος της εταιρίας δήλωσε ότι το κόστος του τίτλου είναι αρκετά υψηλό, υπονοώντας έτσι ότι τα σχέδια ματαιώθηκαν.

Κατάσταση: Χάθηκε

 

Dead or Alive: Code Chronos

Ένα πιθανό prequel του πρώτου Dead or Alive το οποίο παρουσιάστηκε το 2005 από την Team Ninja. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, το 2010, ανακοινώθηκε από την διευθυντή της εταιρίας, η ακύρωση του παιχνιδιού.

Κατάσταση: Χάθηκε

 

The Last Guardian

Ανακοινώθηκε από τη Sony το 2007 και αναμένονταν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της τριλογίας Ico/Shadow of the Colossus trilogy. Παρόλο που η Sony ισχυρίζεται πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη, φαίνεται δύσκολο να τον δούμε στο PS3.

Κατάσταση: Ζωντανό

The Getaway 3

Παρουσιάστηκε το 2005 για PS3 από τη Sony. Ωστόσο, το παιχνίδι ακυρώθηκε επίσημα το 2008.

 Κατάσταση: Χάθηκε

Harker

Είδαμε το trailer του το 2007, με τη Double Henix να παρουσιάζει έναν βάρβαρο Jonathan Harker χωρίς έλεος προς τα Vampires. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία για τον τίτλο.

Κατάσταση: Άγνωστη

 

WarDevil/Project Kane

Ανακοινώθηκε το 2005 από τη Digi-Guys, αλλά ακυρώθηκε επίσημα το 2011, παρά τις προσπάθειες για κυκλοφορία ένα χρόνο πριν την ακύρωση του.

Κατάσταση: Χάθηκε

 

This is Vegas

Ακυρώθηκε όταν η έκδοτης Midway περνούσε οικονομική κρίση. 5 χρόνια αργότερα, φήμες το επανέφεραν στην επιφάνεια, αλλά το 2010 αυτές οι φήμες σίγασαν με την επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης του τίτλου.

 Κατάσταση: Χάθηκε

 

Πιθανόν κάποια από τα παραπάνω παιχνίδια να χάθηκαν για πάντα, κάποια άλλα όμως, ίσως να έχουμε την τύχη να τα δούμε στις κονσόλες νέας γενιάς. Ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: GamesRadar.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *