Γράψτε για εμάς!

Το «Alienage Community» είναι μια κίνηση που αποσκοπεί στην προσέλκυση νέων αρθρογράφων ή ακόμη και όποιου άλλου θέλει να στείλει το κείμενο του και, αν όλα πάνε καλά, να ανέβει επίσημα στην σελίδα μας.

Η όλη ιδέα βασίζεται στην ιδέα πως μια σελίδα αποτελεί μια κοινότητα, στόχος της οποίας είναι η αλληλεπίδραση του γράφοντος με τον αναγνώστη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε μια σωστή κοινότητα είναι ναι ενώσουμε το «εμείς» και το «εσείς».

Αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά: πάρτε πρωτοβουλία και γράψτε τα κείμενα που σας φαίνονται να λείπουν, τα οποία μετά από τον απαραίτητο έλεγχο θα δημοσιευτούν με την επωνυμία «Alienage Community» και το όνομα του καθενός στην βάση του κειμένου.

Καλώς ή κακώς, κάθε κείμενο θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Κατ’ αρχάς, θα ήταν καλό το κείμενο να ανταποκρίνεται στη θεματολογία του site, παρότι μπορούμε να δεχθούμε και θέματα όπως τα κόμικς, τα οποία μπαίνουν στην κατηγορία «features». Στο χιούμορ περιορισμός δεν μπαίνει, εκτός αν πρόκειται για προσβλητικό σχόλιο και όχι για έλλειψη πολιτικής ορθότητας.

Τέλος, θα ήταν καλό να υπάρχει μια κάποια συνοχή, ο/η αρθρογράφος να έχει ελέγξει το κείμενό του πριν το στείλει ώστε να βγάζει νόημα τόσο για τον αναγνώστη όσο και για τον συντάκτη που θα αναλάβει τις διορθώσεις.

Η εργασία αυτή είναι αφιλοκερδής, όμως η σελίδα αυτή απαρτίζεται από άτομα που κάνουν το μεράκι τους και δεν προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν ειδήμονες. Ίσα-ίσα, θέλουμε τον μέσο gamer, σινεφίλ, μουσικόφιλο ή geek που έχει την δική του άποψη και, όπως εμείς, θέλει να την λέει.

Στείλτε μας τα κείμενά σας είτε με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook είτε στο email: contact@alienage.gr