Αποκαλύφθηκε το «The Last of Us: Part II»

Σήμερα, στα πλαίσια του PlayStation Experience, έγινε η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Naughty Dog, που δεν είναι άλλο απ’ το «Last of Us: Part II»!

Η γνωστή για την σειρά «Uncharted» εταιρία άλλαξε τα δεδομένα του gaming με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Εκεί παρακολουθήσαμε το ταξίδι του Joel και της Ellie σε μια αποκαλυπτική Αμερική, όπου η ανθρωπότητα οδεύει να εκλείψει. Το παιχνίδι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, πολλές απ’ τις οποίες το χαρακτήριζαν το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.

Το trailer του νέου παιχνιδιού, λοιπόν, φαίνεται να τοποθετείται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού της σειράς. Μαζί με την σκοτεινή ατμόσφαιρα του πρώτου «Last of Us» επιστρέφουν και οι πολυαγαπημένοι πρωταγωνιστές του. Οι δημιουργοί αποκάλυψαν πως κεντρικό ρόλο θα έχει αυτή την φορά η Ellie, έχοντας τον Joel περισσότερο σε ρόλο μέντορα, ενώ η μόνη λεπτομέρεια σχετικά με το story του παιχνιδιού είναι πως, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για ιστορία εκδίκησης. Το trailer έσκασε από το πουθενά και, για να είμαι ειλικρινής, προτού το παρακολουθήσω είχα τις αμφιβολίες μου. Όταν το είδα, όμως, αισθάνθηκα μια αγαλλίαση, σαν αυτήν που αισθάνεσαι όταν επιστρέφεις σε έναν γνώριμο τόπο.

Μαζί με το «Death Stranding», το «The Last of Us: Part II» φαίνεται να είναι ένας καλός λόγος για να έχει κανείς PlayStation 4. Γιατί πλέον τα video games είναι κάτι παραπάνω από παιχνίδια. Είναι ζωντανές εμπειρίες.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *