Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο… «Lego Batman»!

Το παιδικό animation «Lego Batman» είναι γεγονός!

Παρά την γενική κατακραυγή των νέων ταινιών της DC, φαίνεται πως ο Batman έχει μέλλον πέρα από τον Ben Affleck (που ήταν πολύ καλός, για να πούμε την αλήθεια). Μετά την επιτυχία της «Ταινίας Lego», φαίνεται πως η παρουσία του Batman εκεί άρεσε, οπότε και ο ίδιος κέρδισε την δική του ταινία για την σειρά, με τίτλο «Lego Batman: Η Ταινία»!

Το θέμα της ταινίας είναι η δυσκολία του Batman να βρει φίλους, και ας μην παραδέχεται πως τους χρειάζεται. Σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως παρακάτω θα πάρετε μια πρώτη γεύση από την ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας! Εκεί φαίνεται να έχει γίνει σημαντική δουλειά, μιας και το καστ περιλαμβάνει πολλά αξιοσημείωτα ονόματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Village τη φωνή του ως Joker δανείζει ο Φάνης Μουρατίδης, ως Robin/Dick Grayson ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού ως Barbara Gordon/Batgirl και ο Χρήστος Σιμαρδάνης ως μπάτλερ και βοηθός του Batman, Alfred Pennyworth. Έκπληξη, όμως, προκαλεί το γεγονός πως τον ρόλο του Batman στα ελληνικά τον αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Σημειώνουμε πως αυτή είναι η πρώτη animation κινηματογραφική ταινία Batman από το 1992, μετά την ταινία «Batman: Mask of the Phantasm».

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *