Επίσημο trailer για το «Silence», τη νέα ταινία του Scorsese

Πολλά έχουν ακουστεί για τον νέο πόνημα του Martin Scorsese, «Silence». Ο σκηνοθέτης προσπαθεί να κάνει την ταινία εδώ και 25 χρόνια, ενώ έχει ακυρώσει κάμποσες ημερομηνίες για την προβολή της. Τα πράγματα φαίνονταν ακόμη πιο αβέβαια μέχρι χθες, μιας και ούτε καν ένα poster δεν είχε κυκλοφορήσει. Και σήμερα, έναν μήνα ακριβώς πριν την ημερομηνία προβολής, έχουμε όχι μόνο το επίσημο poster, αλλά και το πρώτο trailer!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Shūsaku Endō, η «Σιωπή» αφηγείται την ιστορία δύο ιεραποστόλων στην Ιαπωνία τον 17ο αιώνα. Σε περίοδο διωγμών στην χώρα, οι ιερείς Rodrigues (Andrew Garfield) και Garrpe (Adam Driver) έχουν διπλή αποστολή: να βρούνε τον χαμένο τους μέντορα Ferreira (Liam Neeson), ο οποίος φέρεται να έχει αλλαξοπιστήσει, αλλά και να κρατήσουν όρθια την νεοσύστατη εκκλησία και την πίστη του ποιμνίου τους. Σύντομα όμως και οι δύο έρχονται αντιμέτωποι με τους δικούς τους δαίμονες, μιας και ο Θεός μένει σιωπηλός μπροστά στο κακό που συμβαίνει.

Έχοντας διαβάσει το βιβλίο, μπορώ να πω πως η εικόνα που μας δίνει το trailer είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Η εξαιρετική φωτογραφία και τα όμορφα πλάνα σε συνδυασμό με την δυνατή αυτή ιστορία φαίνονται σαν μια συνταγή που δουλεύει. Φαίνεται πως ο Scorsese ετοιμάζεται να κάνει πάλι το θαύμα του, αλλά θα περιμένουμε σίγουρα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας στα Χριστούγεννα, πριν οδηγηθούμε σε κάποιο συμπέρασμα.

Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *