Τα πιο περίεργα Video Games που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Υπάρχουν video games για τον καθέναν. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσουν τα αθλητικά, τα first-person shooters ή απλά να εξερευνείτε ένα φανταστικό κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα κάποια εκκεντρικά παιχνίδια και τα παρακάτω είναι πραγματικά ό,τι πιο ακραίο έχουμε συναντήσει.

Seaman

 

Η Sega έφερε το Seaman στο Dreamcast. Ο στόχος είναι να αναθρέψεις ένα εικονικό κατοικίδιο ζώο που ήταν κατά ένα μέρος ψάρι και κατά ένα μέρος άνθρωπος. Ουσιαστικά, μεγαλώνατε το ψάρι κάθε μέρα διατηρώντας τη θερμοκρασία του ενυδρείου, τη σίτισή του και ακόμη μιλώντας μαζί του χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο που συνόδευε το παιχνίδι. Σιγά-σιγά το ψάρι μεγάλωνε, μεταμορφωνόταν σε άλλο πλάσμα και άρχιζε να μιλάει μαζί σας, κάνοντας διάφορες ερωτήσεις.

Mr Mosquito

Από τους προγραμματιστές του ZOOM Inc έρχεται το Mr Mosquito για το PlayStation 2. Οι παίκτες πήραν τον έλεγχο ενός κουνουπιού και προσπάθησαν να ρουφήξουν το αίμα των διαφόρων μελών της οικογένειας Yamada. Αν και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην ερεθίσουν πολύ τα μέλη της οικογένειας, δεδομένου ότι θα σας κυνηγούσαν.

Katamari Damacy

 

Η Namco και η Now Production είναι πίσω από τη σειρά, γνωστή ως Katamari Damacy. Η σειρά παιχνιδιών εκτείνεται σε διάφορες κονσόλες, το παιχνίδι έχει απίστευτα εθιστικό. Οι παίκτες στάλθηκαν στη γη για να κυλήσουν μία μπάλα συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα. Καθώς η μπάλα συνέχιζε να αυξάνεται, οι παίκτες θα πρόσθεταν μεγαλύτερα αντικείμενα ώσπου η μπάλα θα μπορούσε ενδεχομένως να μετατραπεί σε ένα αστέρι στο διάστημα.

Catherine

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Atlus και είναι διαθέσιμο για το PlayStation 3 και το Xbox 360. Αυτό είναι ένα παιχνίδι παζλ. Οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του Vincent Brooks που απατά τη φίλη του, Katherine με ένα κορίτσι που ονομάζεται Catherine. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Vincent προσπαθεί να θέσει τα κομμάτια μαζί, όπως ο ίδιος συναντιέται με τα δύο κορίτσια και το βράδυ τα όνειρα του μετατρέπονται σε εφιάλτες. Οι παίκτες θα λύσουν ένα παζλ που διαθέτει όλα τα είδη των τρελά παράξενων πραγμάτων, όπως ένα γιγάντιο μωρό.

Toilet Kids

Κυκλοφόρησε για το TurboGrafx-16 από τη Bits Labortory, το Toilet Kids. Αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός παιδιού που στη μέση της νύχτας αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Το παιδί ρουφιέται στο μπάνιο όπου πετιέται σε έναν κόσμο, όπου πρέπει να πολεμήσει μέσα από αρκετές τουαλέτες. Αν το καταφέρετε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, το final boss είναι ένα ουρητήριο.

Boong Ga Boong Ga

Βρίσκεται σε επιλεγμένα arcades στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Το Boong Ga Boong Ga αναπτύσσεται από την TaffSystems όπου καλωσορίζεστε με ένα τζιν παντελόνι που καλύπτει πισινό στο χειριστήριο σας. Με την επιλογή διαφορετικών χαρακτήρων, οι παίκτες μπορούν να πάρουν ένα κουπί και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον πισινό όσο σκληρά μπορούν. Ανάλογα με το πόσο καλά είστε σε θέση να προκαλείτε πόνο, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν διάφορα δώρα.

Super Pii Pii Brothers

Το Super Pii Pii Brothers είναι ένα παιχνίδι για το Nintendo Wii. Με το Super Pii Pii Brothers μπορείτε να ξεκινήσετε το… κατούρημα σαν πρωταθλητής, ή και σαν κανονικός άνθρωπος. Στο παιχνίδι οι παίκτες ουρούν σε τουαλέτες και προσπαθούν να κατουρήσουν σε ζώα που ξεπροβάλλουν. Υπάρχει ακόμη και ένα λουράκι που μπορείτε να τοποθετήσετε στο Wii remote και να το κάνετε να μοιάζει με… το αντικείμενο ούρησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *