Το κάστ της ταινίας Uncharted: Alienage edition

Η ταινία Uncharted όλο και πλησιάζει περισσότερο με τελική ημερομηνία κυκλοφορίας τις 30 Ιουλίου 2017, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο μιας και πρόσφατα το σενάριο άλλαξε χέρια.

Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής και ελάχιστες ανακοινώσεις έχουν υπάρξει τόσο για τη σκηνοθεσία, το σενάριο και τους συντελεστές. Φήμες θέλουν τον Mark Wahlberg να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του αγαπημένου μας Nathan Drake, τον David O.Russel στη σκηνοθεσία και ονόματα όπως Robert DeNiro, Joe Pesci,Amy Adams και Scarlett Johansson να συμμετέχουν στο κάστ. Και, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Neil Burger στην σκηνοθετική καρέκλα, μόλις χθες ανακοινώθηκε από την Sony η ακύρωση της ημερομηνίας που είχαν κλείσει για την πρεμιέρα του έργου. Παρότι το μέλλον της κινηματογραφικής εκδοχής του παιχνιδιού είναι αβέβαιο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις δικές μας ιδέες και προτάσεις για το ολοκληρωμένο κάστ, ελπίζοντας κάθε εμπόδιο να είναι για καλό.

1.Nathan Drake – Chris Pratt

 

Μπορεί στην πραγματικότητα ο Chris Pratt να απέρριψε τη πρόταση να πρωταγωνιστήσει ως Nate, ωστόσο πιστεύω ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτό το ρόλο.

2.Victor Sullivan – Harrison Ford

Έχοντας στο ενεργητικό του έναν Indiana Jones, ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να επανέλθει σ’ έναν ρόλο-φόρο τιμή. Μ’ ένα μουστάκι θα ‘ναι όπως πρέπει!

3.Elena Fisher – Rosamund Pike

 

Με το «Gone Girl» μας απέδειξε το ταλέντο της, οπότε ο ρόλος της δυναμικής δημοσιογράφου θα της ταίριαζε γάντι.

4.Chloe Frazer – Jema Arterton

Παρότι δεν έχει κάνει αξιοσημείωτα βήματα στην καριέρα της τελευταία, η Arterton θα μπορούσε να σαγηνέψει τον Drake, όπως έκανε στην δεύτερη τους περιπέτεια.

5.Harry Flynn – Bradley Cooper

Παρότι πολλοί τον θέλουν για τον ρόλο του Nate, ο Cooper θα ήταν μια καλή προσθήκη ως «κακός».

6.Zoran Lazarevic – Vinnie Jones

Το άλλοτε «κακό παιδί» του αγγλικού ποδοσφαίρου έκανε την τύχη του όταν συνεργάστηκε με τον Guy Ritchie στις πρώτες του ταινίες, παίζοντας πάντα έναν σκληροτράχηλο εγκληματία. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος Lazarevic.

7.Charlie Cutter – Jason Statham

Το στούντιο της Naughty Dog φαίνεται να είχε στο μυαλό της τον σταρ της δράσης όσο έφτιαχνε το «Uncharted 3», οπότε δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο.

8.Sam Drake – Hugh Jackman

Πέρα από ταλαντούχος, ο Hugh Jackman μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε πολλούς ηθοποιούς, ακόμη και σε δεύτερο ρόλο. Ίσως εδώ να κλέψει την παράσταση!

9.Nadine Ross – Naomie Harris

Αφήνοντας την Moneypenny και τον 007 πίσω της, η Harris μπορεί να γίνει η δυναμική Nadine και να διευθύνει έναν ολόκληρο στρατό μόνη της, βάζοντας συνεχώς εμπόδια στους αδερφούς Drake.

10.Rafe Adler – Jake Gyllenhaal

Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς αυτήν την πρόταση. Αν όμως λάβουμε και το ταλέντο του Gyllenhaal υπόψη μας, τότε μπορεί να έχουμε έναν αξιοπρεπή κακό για την ταινία «Uncharted»!

Συμφωνείς; Διαφωνείς;  Άσε μας το σχόλιο σου με τις δικές σου προτάσεις…

Μοιραστείτε το: